Szkolenia dla pracowników: MAIK sp.j. i Engen S.A.” Utworzono: 04 kwiecień 2013 Odsłony: 1585 Ocena użytkowników: 0 / 5 Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna Proszę, oceń

04 Kwi 2013

Opis projektu

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny
w partnerstwie
z Iwona Reszkowska RC Business Reszkowska Consulting

realizuje projekt
„Szkolenia dla pracowników:MAIK sp.j. i Engen S.A.”

Cel projektu

Celem głównym projektu jest podniesienie wiedzy i kompetencji pracowników przedsiębiorstw z sektora MMSP z województwa lubelskiego poprzez wsparcie szkoleniowe z zakresu sprzedaży, marketingu, obsługi komputera i specjalistycznych programów, szkoleń językowych, spraw magazynowych, księgowości, kadr i prawa, umiejętności miękkich i zdrowotnych.

Okres realizacji projektu:

od 1 kwietnia 2013 roku do 30 listopada 2014 roku

UCZESTNICZKOM I UCZESTNIKOM PROJEKTU OFERUJEMY NASTĘPUJĄCE SZKOLENIA:

• Sprzedaż: utrzymanie klienta, prezentacja sprzedażowa, negocjacje, technika dotarcia do klientów na rynkach konkurencyjnych, warsztaty technik sprzedażowych;
  • Marketing: branding- zarządzanie marką i jej wizerunkiem, plan marketingowy, badania marketingowe, komunikacja marketingowa w biznesie, social marketing, planowanie i wdrażanie skutecznych działań marketingowych, sekrety perswazji pisanej;
  • Rozwój osobisty: asertywność, zarządzanie zadaniami, zarządzanie czasem, zarządzanie stresem;
  • Zarządzanie: zarządzanie zespołem, podstawy zarządzania, metody prowadzenia ocen okresowych, superwizje, coaching, udzielanie informacji zwrotnej, motywowanie, wystąpienia publiczne dla managerów, rekrutacja i ocenianie;
  • Komunikacja: komunikacja w przedsiębiorstwie, mediacje i rozwiązywanie konfliktów;
  • Komputer: aplikacje internetowe, arkusze kalkulacyjne, aplikacje graficzne, bezpieczeństwo systemów komputerowych, Corel, premiere, 3D, Adobe After Effects, Adobe Flash;
  • Obsługa magazynu: szkolenie na operatora wózków widłowych, planowanie i zarządzanie magazynem, gospodarka magazynowa, zarządzanie flotą samochodową;
  • Szkolenie księgowo-kadrowe; prawo: prawo pracy, prawo księgowe i finansowe, podatek dochodowy od osób fizycznych i prawnych, rozliczenia podatku VAT, sporządzanie sprawozdań finansowych, ewidencja środków trwałych, ubezpieczenia społeczne, zasady zgłaszania ubezpieczonych i rozliczania składek ZUS, nadgodziny, urlopy pracownicze, prowadzenie dokumentacji pracowniczej, tworzenie i naliczanie listy płac;
  • Szkolenia językowe: j. angielski, j. angielski w biznesie;
  • Promocja i profilaktyka zdrowia: profilaktyka i promocja zdrowia.

Uczestnicy projektu:

31 osób zatrudnionych w firmach MAIK sp.j. i Engen S.A.

Rekrutacja zamknięta.

Lider Projektu – Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny:

Marta Osuch – Koordynator Projektu,

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.\””>, tel. (81) 710 19 10

Magdalena Dąbek – Ekspert ds. szkoleń,

e-mail: , tel. (81) 710 19 03

Partner Projektu – Iwona Reszkowska RC Business Reszkowska Consulting

Iwona Reszkowska – Asystent Eksperta ds. szkoleń

e-mail:  tel. 882 110 532

\"><\/a>, tel. (81) 710 19 10<\/p>\n

Magdalena D\u0105bek \u2013 Ekspert ds. szkole\u0144,<\/p>\n

e-mail: \"><\/a><\/span>, tel. (81) 710 19 03<\/p>\n