INFORMACJA O WYBORZE OFERTY dot. zapytanie cenowe – rozeznanie rynku nr SD/DDS/17/TL

12 Kwi 2017

1. Droga Męczenników Majdanka 181

20-325 Lublin

www.fundacja.lublin.pl; e-mail:

Lublin, dnia 12.04.2017 roku

INFORMACJA O WYBORZE OFERTY

dot. zapytanie cenowe – rozeznanie rynku nr SD/DDS/17/TL

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny, realizująca projekt „Droga do sukcesu” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego 2014-2020, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego 2014-2020, Oś 9 – Rynek pracy, Działanie 9.3 –  Rozwój przedsiębiorczości współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego informuje, że w ramach rozeznania rynku dotyczącego usługi wynajmu Sali doradczej w Tomaszowie Lubelskim wybrana została oferta:

Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, Centrum Edukacyjno-Kongresowe KUL w Tomaszowie Lubelskim, ul. Lwowska 80, 22-600 Tomaszów Lubelski

\"><\/a><\/p>\n

REGON 430353642; NIP 712-016-65-05; KRS 0000027855<\/p>\n

Lublin, dnia 12.04.2017 roku<\/p>\n

\u00a0<\/strong><\/p>\n

INFORMACJA O WYBORZE OFERTY<\/strong><\/p>\n

dot. zapytanie cenowe \u2013 rozeznanie rynku nr <\/strong>SD\/DDS\/17\/TL<\/strong><\/p>\n

\u00a0<\/strong><\/p>\n

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny, realizuj\u0105ca projekt \u201eDroga do sukcesu\u201d<\/strong> w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Wojew\u00f3dztwa Lubelskiego 2014-2020, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Wojew\u00f3dztwa Lubelskiego 2014-2020, O\u015b 9 \u2013 Rynek pracy, Dzia\u0142anie 9.3 \u2013\u00a0 Rozw\u00f3j przedsi\u0119biorczo\u015bci wsp\u00f3\u0142finansowanego ze \u015brodk\u00f3w Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Spo\u0142ecznego informuje, \u017ce w ramach rozeznania rynku dotycz\u0105cego us\u0142ugi wynajmu Sali doradczej w Tomaszowie Lubelskim wybrana zosta\u0142a oferta:<\/p>\n

Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Paw\u0142a II, Centrum Edukacyjno-Kongresowe KUL w Tomaszowie Lubelskim, ul. Lwowska 80, 22-600 Tomasz\u00f3w Lubelski<\/h1>\n