Zapraszamy na uroczyste otwarcie Inkubatora Przedsiębiorczości – 24 września 2015 roku

18 Wrz 2015

Serdecznie zapraszamy na uroczyste otwarcie Inkubatora Przedsiębiorczości, które odbędzie się już za tydzień tj. w czwartek 24 września o godz. 10:00 przy Drodze Męczenników Majdanka 181.

Wydarzenie ma charakter panelowej konferencji tematycznej. Eksperci będą dyskutować na tematy związane z konkurencyjnością i innowacyjnością woj. lubelskiego, rolą IOB-ów we wspieraniu rozwoju społeczno-gospodarczego oraz perspektywami w zakresie rozwoju OZE i budownictwa pasywnego. Gościem specjalnym wydarzenia będzie dr inż. Janusz Marszalec, Prezes Centrum Edisona Sp. z o.o, który przeprowadzi wykład pt. „Przedsiębiorczość i komercjalizacja wyników badań naukowych: podstawy tworzenia firm start-up. Doświadczenia Finlandii i wnioski dla Lubelszczyzny”.

Uroczystość  została objęta Honorowym Patronatem: Ministerstwa Infrastruktury i Rozwoju, Marszałka Województwa Lubelskiego i Prezydenta Miasta Lublin. Patronat medialny zapewniają: TVP Lublin, Radio Lublin, Kurier Lubelski, Gazeta Wyborcza, Dziennik Wschodni, Nowy Tydzień i Magazyn LAJF.

Potwierdzenie udziału w uroczystości prosimy kierować na adres: lub pod nr telefonu 81 710 19 00

–> Program ramowy otwarcia IP 24.09.15

lub pod nr telefonu 81 710 19 00<\/strong><\/p>\n