Szkolenie „Aspekty prawne, finansowe, rachunkowe działalności w sferze ekonomii społecznej – ochrona danych osobowych” RODO

25 Cze 2018

Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko – zamojskim serdecznie zaprasza na 2-dniowe wyjazdowe szkolenie pt.:

„Aspekty prawne, finansowe, rachunkowe działalności w sferze ekonomii społecznej – ochrona danych osobowych”.

Szkolenie odbędzie się:

5-6 lipca 2018 r. w Hotelu Jagiełło w Hrubieszowie.

Udział w szkoleniu jest bezpłatny i obejmuje: materiały szkoleniowe, wyżywienie, nocleg.

Celem szkolenia jest nabycie wiedzy i praktycznych umiejętności z zakresu stosowania

przepisów o ochronie danych osobowych, w tym omówienie zmian wynikających z unijnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO).

Zapraszamy maksymalnie 2 osoby reprezentujące stowarzyszenia i fundacje, kluby sportowe z III sektora z naszego subregionu.

Formularz zgłoszeniowy oraz szczegółowy program szkolenia do pobrania poniżej.

Trenerem prowadzącym szkolenie będzie Pan Tomasz Kucharski.

W razie pytań prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 84 627 18 32, 84 627 11 91 lub na adres e-mail: ;

Formularz-zgloszeniowy-stowarzyszenia_fundacje_RODO

Program-szkolenia_RODO