INFORMACJA O WYBORZE OFERTY FRL/SSZ/1/2016/CHM

www.fundacja.lublin.pl; e-mail:

Lublin, dnia 12 lipca 2016 roku

INFORMACJA O WYBORZE OFERTY

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny będąca realizatorem projektu „„Trampolina sukcesu – program aktywizacji zawodowej osób młodych” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, Oś priorytetowa I, Osoby młode na rynku pracy, Działanie 1.2 Wsparcie osób młodych pozostających bez pracy na regionalnym rynku pracy, Poddziałanie 1.2.2 Wsparcie udzielane z Inicjatywy na rzecz zatrudnienia ludzi młodych uprzejmie informuje, że w ramach rozeznania rynku nr FRL/SSZ/1/2016/CHM dotyczącego usługi wynajmu sali szkoleniowej w Chełmie wybrano ofertę:

Centrum Kształcenia Ustawicznego, ul. Batorego 1, 22-100 Chełm

\"><\/a><\/p>\n

REGON 430353642; NIP 712-016-65-05; KRS 0000027855<\/p>\n

Lublin, dnia 12 lipca 2016 roku<\/p>\n

\u00a0<\/strong><\/p>\n

INFORMACJA O WYBORZE OFERTY<\/strong><\/p>\n

\u00a0<\/strong><\/p>\n

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny b\u0119d\u0105ca realizatorem projektu \u201e\u201eTrampolina sukcesu \u2013 program aktywizacji zawodowej os\u00f3b m\u0142odych<\/strong>\u201d w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozw\u00f3j, O\u015b priorytetowa I, Osoby m\u0142ode na rynku pracy, Dzia\u0142anie 1.2 Wsparcie os\u00f3b m\u0142odych pozostaj\u0105cych bez pracy na regionalnym rynku pracy, Poddzia\u0142anie 1.2.2 Wsparcie udzielane z Inicjatywy na rzecz zatrudnienia ludzi m\u0142odych uprzejmie informuje, \u017ce w ramach rozeznania rynku nr FRL\/SSZ\/1\/2016\/CHM<\/strong> dotycz\u0105cego us\u0142ugi wynajmu sali szkoleniowej w Che\u0142mie wybrano ofert\u0119:<\/p>\n

Centrum Kszta\u0142cenia Ustawicznego, ul. Batorego 1, 22-100 Che\u0142m<\/em><\/strong><\/p>\n