Tomaszów Lubelski: Seminarium „Praktyczne wskazówki w zakresie pozyskania dotacji dla przedsiębiorstw w perspektywie finansowej UE na lata 2014-2020”

30 Lis 2015

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny zaprasza na bezpłatne seminarium, podczas którego zostaną omówione praktyczne wskazówki w zakresie pozyskania dotacji dla przedsiębiorstw w perspektywie finansowej UE na lata 2014-2020 (z wyłączeniem Program Rozwoju Obszarów Wiejskich) oraz Fundusz Pożyczkowy dla przedsiębiorstw i osób rozpoczynających działalność gospodarczą.

Seminarium odbędzie się w dniu 8 grudnia 2015 r. w godzinach 9:00-12:00, w sali B Starostwa Powiatowego w Tomaszowie Lubelskim.

Zgłaszać można się poprzez przesłanie scanu formularza zgłoszeniowego na adres: lub telefonicznie, pod nr telefonu: 84 664 10 27. Zgłoszenia przyjmowane będą do dnia 7 grudnia 2015 r. do godziny 12:00

Seminarium 08.12.2015- formularz zgłoszeniowy

PROGRAM SEMINARIUM Tomaszów 8.12.2015

\"><\/a> lub telefonicznie, pod nr telefonu: 84\u00a0664 10 27.<\/strong> Zg\u0142oszenia przyjmowane b\u0119d\u0105 do dnia 7 grudnia 2015 r. do godziny 12:00<\/p>\n