Seminarium Lubelskiego Klastra Ekoenergetycznego podczas Targów Energetics

09 Lis 2015

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny – Koordynator Lubelskiego Klastra Ekoenergetycznego zaprasza do udziału w seminarium organizowanym przez Lubelski Klaster Ekoenergetyczny, które odbędzie się w dniu 18 listopada 2015 roku o godz. 10.00 w Hali Targowej przy ul. Dworcowej 11 w Lublinie.

Celem seminarium jest zapoznanie uczestników z zagadnieniami produkcji energii elektrycznej z wykorzystaniem promieniowania słonecznego w instalacjach fotowoltaicznych, budownictwa energooszczędnego i wykorzystaniem biomasy na cele energetyczne. Swoje działania na rzecz rozwoju energetyki odnawialnej i poprawy efektywności energetycznej w województwie lubelskim zaprezentuje także Lubelski Klaster Ekoenergetyczny. Zapraszamy również do odwiedzenia stoiska Klastra na Targach w dniach 17-19 listopada 2015 roku.

Szczegółowe informacje o Targach znajdują się pod linkiem: http://www.energetics.targi.lublin.pl/aktualnosci

TL-Energetics – program – 1.10.15