„Projektowanie stron www” – ostatnie miejsca na szkolenie

29 Lis 2016

Projektowanie stron www jest jak magia. Chcesz się nauczyć? Możesz zacząć w każdej chwili 🙂

Magda przez kilka lat pracowała jako handlowiec. Pewnego dnia odkryła, że projektowanie stron www przynosi jej wielką frajdę. Skończyła kurs finansowany ze środków UE, rzuciła pracę i rozpoczęła przygodę życia. Jej koleżanka z kursu – Kaśka sama organizuje już warsztaty projektowania www tylko dla kobiet, a Anna, która miała zostać anglistką, projektuje aplikacje na urządzenia mobilne.

Płacimy za udział w szkoleniu  i stażu.

Otrzymasz też:

-> zwrot kosztów dojazdu (jeśli dojeżdżasz na szkolenie spoza miejsca zamieszkania)

-> posiłek podczas szkolenia.

Projekt jest skierowany do osób w wieku 18-29 lat pozostających bez zatrudnienia, nie kształcących się i nie uczestniczących w szkoleniu z terenu woj. lubelskiego z wykształceniem minimum gimnazjalnym. Do Projektu w pierwszej kolejności przyjmowane będą osoby o niskich kwalifikacjach, bierne zawodowo, długotrwale bezrobotne, w wieku 18-24 lata i z niepełnosprawnością.

Uczestnikami Projektu mogą być wyłącznie osoby, które łącznie spełniają następujące warunki:

1. nie pracują (bezrobotne lub bierne zawodowo),
  2. nie uczestniczą w kształceniu formalnym w trybie stacjonarnym (rozumiane jest jako kształcenie w systemie szkolnym na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum, szkół ponadgimnazjalnych, jak również kształcenie na poziomie wyższym w formie studiów wyższych lub doktoranckich realizowanych w trybie dziennym),
  3. nie szkolą się (nie brały udziału w tej formie aktywizacji finansowanej ze środków publicznych w okresie ostatnich 4 tygodni).

W ramach Projektu oferujemy bezpłatnie:

1. Indywidualne wsparcie oraz pomoc w zakresie określenia ścieżki zawodowej uczestników Projektu poprzez indywidualne i grupowe poradnictwo zawodowe.
  2. Trening umiejętności społecznych, w tym kreowanie umiejętności i postaw niezbędnych na rynku pracy
  3. Szkolenia umożliwiające uzupełnienie lub zdobycie nowych umiejętności i kompetencji
  4. Staże zawodowe – czas trwania stażu 4 miesiące

Kontakt