Odkryj w sobie artystkę – bezpłatne zajęcia artystyczne dla kobiet

11 Maj 2016

Jak często tańczysz lub śpiewasz bez specjalnej okazji? Kiedy ostatnio malowałaś lub rysowałaś dla przyjemności?
Być może nawet nie przychodzi Ci do głowy, aby to robić, bo ważniejsze zajęcia pochłaniają cały Twój czas?
A może przeciwnie – każdy Twój dzień jest wypełniony muzyką i w głębi duszy czujesz się artystką?
Niezależnie od tego, do której grupy się zaliczasz, zapraszam Cię do wspólnego spędzenia popołudnia na bezpłatnych zajęciach artystycznych dla kobiet.
Podczas zajęć:
-> poznasz proste tańce grupowe z różnych stron świata
-> doświadczysz przyjemności płynącej z aktywnego kontaktu z muzyką
-> będziesz miała możliwość swobodnej ekspresji plastycznej
-> zrelaksujesz się i odpoczniesz
-> a może nawet dowiesz się czegoś nowego na swój temat

Warsztat odbędzie się 12 maja 2016 roku w godz. 17:30 – 19:30 w Inkubatorze Przedsiębiorczości przy Drodze Męczenników Majdanka 181.

anitalucjankowalska (1)
Prowadzenie: Anita Łucjan-Kowalska
Z wykształcenia jestem filologiem anglistą i psychologiem. Jestem również certyfikowanym coachem ICC oraz arteterapeutką. Obecnie studiuję muzykoterapię w Instytucie Muzyki UMCS. W wolnym czasie czytam książki, a także realizuję swoją pasję aktorską w amatorskiej grupie teatralnej.Od kilku lat prowadzę różnego rodzaju grupowe zajęcia artystyczne oraz arteterapię indywidualną. W swojej pracy wykorzystuję wiedzę psychologiczną i pedagogiczną oraz umiejętności nabywane podczas licznych szkoleń.Staram się, aby udział w moich zajęciach był dla uczestników czasem twórczego działania, refleksji nad sobą, ale również okazją do relaksu i odreagowania stresu.

Zapisy: https://evenea.pl/panel/moje-wydarzenia/podglad/?ID=123038