Mapa marzeń: skuteczna droga do celu! warsztat rozwojowy – 19.01.2019

04 Sty 2019

Wierz w marzenia,

bo w nich ukryte są bramy do wieczności.

(Khail Gibran)

W sobotę 19 stycznia zapraszam Cię na twórczy warsztat, podczas którego będziesz:

• po pierwsze marzyć,
  • po drugie wizualizować,
  • po trzecie urealniać swoje marzenia.

Złożysz je w jeden zwarty i gotowy do realizacji obraz. Oderwiesz się od codzienności i doładujesz dużą dawką pozytywnej energii potrzebnej do efektywnego działania.

Podczas warsztatu przypomnisz sobie jak ważne jest, by mieć marzenia oraz jak wspaniale jest czerpać dziecięcą radość z rozwoju osobistego ubranego w „zabawę”. Otrzymasz komfortową przestrzeń, by puścić wodze wyobraźni, wkroczyć na drogę artysty i tworzyć swoje własne dzieło. Krok po kroku będziesz kreować swoje życie. Własnoręcznie, przy pomocy prostych materiałów m.in. czasopism, kleju, nożyczek stworzysz mapę odzwierciedlającą Twoje pragnienia i cele do zrealizowania w określonej przez Ciebie perspektywie czasowej.

Do domu zabierzesz ze sobą swoją mapę z konkretnymi drogami, którymi będziesz kroczyć i drogowskazami, które będą Ciebie prowadzić. Siłą napędową do działania będzie Twój własny potencjał, priorytety, pasja i wartości kształtujące Twój charakter.

Będzie twórczo i kobieco, a także coachingowo. Mam bowiem plan, by wzbogacić nasze spotkanie o dodatkowe narzędzia, którymi pracuję w sferze rozwoju osobistego.

Zapraszam Cię serdecznie, zaopatrzoną w pozytywną energię, uśmiech, gotowość do działania i dobrej zabawy.

Jeśli możesz, przynieś ze sobą ulubione czasopisma oraz wszelkie inne „rzeczy” wyrażające symbolicznie lub dosłownie Twoje pragnienia i marzenia.

Będzie się działo! 🙂

Warsztat kieruję do kobiet gotowych do dokonania wglądów do swojego wewnętrznego świata marzeń i pragnień oraz otwartych do wprowadzenia zmian w swoim życiu.

Zapisy tylko przez portal evenea: https://218489-21.evenea.pl/

Prowadzenie:

Eliza Potocka – akredytowany coach ICC i style coach. Konsultant Extended Disc. PR-owiec. Estetka i inspiratorka. Miłośniczka rozwoju osobistego. Współautorka programu rozwojowego „Kobiety Kobietom”. Ceni wysoką jakość, piękno i dobry smak. Promotorka filozofii slow fashion. Zwolenniczka holistycznego podejścia do stylu życia. Prowadzi coaching indywidualny i grupowy oraz wykłady: „Jak być stylową kobietą” i „Kreowanie autorskiej mapy stylu”. W wolnych chwilach pisze teksty na www.elizainspiruje.pl